واژگونی پراید در جاده نیشابور یک فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار نیشابوری نجات‌بخش جان چهار بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) تلاش‌های ناکام معاندین برای اعدام یک ماموستا | مجازات اعدام محمد خضرنژاد به حبس تبدیل شد سرویس مدرسه برای کدام دانش‌آموزان «رایگان» است؟  غلامحسین کرباسچی مجرم شناخته شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) بازداشت ۴ دزد حرفه‌ای و کشف حدود ۶۰ پرونده سرقت فوتبال خونین| دعوای پسربچه‌ها در بازی به قتل انجامید در ادامه روز پر حادثه مشهد؛ حریق آزمایشگاه خاک مهار شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) انهدام باند ۱۲ نفره کلاهبرداری ۳۰۰ میلیاردی در پوشش پیش‌بینی مسابقات یورو ۲۰۲۴ آتش سوزی کلینیک دامپزشکی در خیابان صارمی مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین پدر جوان به دلیل شیطنت فرزند خردسالش| قاتل متواری شد ثبت گواهی ولادت از چه زمانی الکترونیکی می‌شود؟ دلیل تفاوت بوتاکسی که سیاستمداران می‌زنند | سیاستمداران ایرانی بعد از ۶۰ سالگی چه عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند؟ حریق منزل مسکونی در خیابان ابراهیمی مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

داروی جدید آلزایمر، تاییدیه گرفت

  • کد خبر: ۱۴۳۸۶۳
  • ۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۲
داروی جدید آلزایمر، تاییدیه گرفت
سازمان غذا و داروی آمریکا داروی ساخت شرکت‌های «ایزای» و «بیوژن» را که به کُند شدن روند بیماری آلزایمر کمک می‌کند، تایید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز جمعه شب نوشت که این دارو با نام تجاری Leqembi به بازار می‌آید و هدف از تجویز آن کاهش روند بیماری آلزایمر است.

سازمان غذا و داروی آمریکا تجویز این دارو را بویژه برای بیمارانی که در مراحل اولیه آلزایمر هستند، مجاز کرد.

پیشتر تلاش شرکت‌های دیگر برای تولید دارویی در این زمینه با شکست مواجه شده بود. موفقیت شرکت ژاپنی ایزای و کمپانی بیوژن آمریکا یک دستاورد ویژه در زمینه کمک به بیماران آلزایمری به شمار می‌آید.

دکتر «جوی اشنایدر» استاد عصب‌شناسی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس گفت: این دارو موجب درمان نمی‌شود و روند وخامت حال بیمار را متوقف نمی‌کند. اما روند پیشرفت بیماری آلزایمر را به میزان قابل توجهی کُند می‌کند.

وی افزود: به همین دلیل، بعضی بیماران می‌تواند ۶ ماه یا یک سال بیشتر زنده بمانند.

به نوشته آسوشیتدپرس، حدود ۶ میلیون نفر در آمریکا و سایر نقاط دنیا به آلزایمر مبتلا هستند. این بیماری بتدریج بخش‌های مختلف مغز را که مربوط به حافظه، استدلال، ارتباطات و کارهای روزانه هستند، مورد حمله قرار می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->